L’Oreal revitalift BB cream

Ik ben in de overgang, en naast alle nare nieuwe kwaaltjes waar ik het nu niet over ga hebben heb ik er ook Rosacea bij gekregen en loop ik er constant bij als Pipo de clown, met een rode neus en wangen. Men vind dat dat gezond en blozend staat, ik vind het geen gezicht, die rode neus. (rode kleding dragen doe ik al niet meer).  Rosacea is overigens ook pijnlijk: het brand  alsof je een flinke zonnebrand in je gezicht hebt. Niet fijn dus. Ik heb een smeerseltje van de dokter gekregen, Rozex, en dat helpt soms een beetje. Maar het rood blijft, in verschillende gradaties naarmate mijn maandcyclus vordert, want het staat in direct verband met je hormoonhuishouding. Als ik eenmaal in de menopauze zal komen is het over! Ik kan niet wachten, want vind die hele overgang maar een stom gedoe. ik bedoel, wees het óf wel óf niet vruchtbaar, maar laat ons niet jarenlang ergens ertussenin hangen en ziek zijn.

Ik gebruik al jarenlang de Revitalift dagcreme van L’Oreal want zoals met meer producten van L’Oreal kan ik daar met mijn gevoelige huidje goed tegen. En ik ben het waard, hihi.

Vorige winter introduceerde L’Oreal een BB cream van revitalift. Ik gebruik hiervan de medium variant, maar vind het jammer dat er geen donkerder kleur van is, voor in de zomer. ‘Golden’ zou ik ook mooi vinden, voor een avondje uit. Zonder BB cream zie ik er zo uit:

Picture0360

 

Met een laagje BBb cream ziet mijn huid er al een stuk rustiger uit:

Picture0363

Dus voor mij staat het vast: L’Oreal revitalift BB cream. De cream is licht dekkend, zoals je ziet, maar  daardoor ziet mijn huid er nét even rustiger uit dan zonder. En als ik meer dekking wil doe ik er gewoon nog een lik bovenop. Overigens ziet het er op de foto een stuk vuriger uit dan het in het echt is, dat is omdat de rosecea door aanraken (uitsmeren van de creme) eerst ff flink rood word, maar dat rood zakt daarna weer voor de helft weg.

20/9/2013 Nagekomen bericht: een collega wees mij op het volgende berichtje, over allergische reacties en BBcream:

 

Geef een reactie